Objevte další chuťové variace kimchi a zažijte pravou chuť Asie!
Rybí omáčka má chuť umami, která zvýrazňuje všechny obsažené suroviny a dodává kimchi komplexní chuť.
Rybí omáčka patří mezi základní dochucovací prostředky asijské kuchyně. Omáčka jantarové barvy s charakteristickým aroma se vyrábí fermentací ančoviček a slouží jako náhrada soli.
Dávkování:
690 g kimchi – dvě polévkové lžíce (min. dop. dávka), protřepat a ponechat prokvasit v lednici 2- 3 dny
395 g kimchi – jedna polévková lžíce, protřepat a ponechat prokvasit v lednici 2- 3 dny
190 g kimchi – půl polévkové lžíce, protřepat a ponechat prokvasit v lednici 2- 3 dny
5 kg kimchi – 110 ml
Objem: 300 ml
Složení: extrakt z ančoviček 77%, sůl 20%, cukr 3%
Trvanlivost: 24 měsíců ode dne výroby, datum uvedeno na etiketě
Po otevření skladujte v lednici.
Tepelně upraveno, sterilováno. Bez umělých konzervantů a barviv.
Země původu: Thajsko
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.