KIMCHI
Huhu kimchi - ochutnej a zamiluješ se!
Nejprodávanější
Značky
Daruj (si) půl roku blaha.
Kimchi je ikona korejské kuchyně!
Proč jíst kimchi? Fermentovaný zeleninový jemně pikantní salát je zdravý nízkokalorický pokrm, bohatý na vitamíny, minerály a vlákninu. Díky procesu fermentace je navíc významným zdrojem probiotik. Kimchi posiluje imunitní systém, usnadňuje trávení, snižuje cholesterol a má také antioxidační účinky. Díky tomu se budete cítit lépe a plní energie!
Jak jíst kimchi? Můžete ho konzumovat v menších dávkách během celého dne samostatně nebo si ho vychutnat jako přílohu k snídani, obědu i večeři. Kimchi se dá použít i při přípravě různých jídel. Hodí se jak do polévek a pokrmů asijské kuchyně, tak sendvičů, burgerů, hotdogů, omelet i nakládaných hermelínů.
Objevte pikantní a osvěžující chuť kimchi Huhuchilli, kterou si zamilujete s prvním soustem! V naší nabídce najdete několik druhů kimchi: klasik, se sójovou nebo rybí omáčkou, s červeným zelím a nepálivé kimchi vhodné pro děti. Kimchi vyrábíme v pěti různých velikostních baleních. Vyzkoušejte kousky křupavé zeleniny a zjistěte, která varianta vám zachutná nejvíce.
Ochutnejte také Raketu - šťávu z kimchi, probiotický detoxikační shot!
Vyzkoušejte i českou klasiku UTOPENCE s KIMCHI!
Pokud patříte mezi milovníky pálivých jídel, prozkoumejte také naše chilli omáčky.