BLOG
Nejlepší kimchi? Co člověk, to chuť! Receptů na kimchi existuje nespočet a v podstatě každý je správný. Jen v Koreji existuje několik set různých dru...
Nechte starosti s dárky na nás a užívejte vánoční pohodu! Pokud si letos zase nevíte rady, čím pod stromečkem obdarovat své blízké, s vánočním ...
Podzim je tu a s ním i sklizeň chilli paprik! Tak si ji pojďme pořádně užít! Sklízíme chilli Podzim je tu a s ním přichází dlouho oč...
Švestka získala hvězdné ocenění! Když se řekne švestka, vybaví se vám řízná slivovice, sladká povidla anebo také výjimečná chuť naší švestkové chilli omáč...
Rajčata z Ráje Při výrobě našich produktů se řídíme heslem: nejdřív chuť a vůně, a teprve poté pálivost. Skvělou chuť dělají čerstvé suroviny, a proto je odebí...
Nalaďte si Huhu Kimchi dle vašich chuťových pohárků! Každá korejská rodina má svůj recept na to „pravé kimči“, přičemž také záleží na ročním období a dozrávání...
Rozpal to s Huhu aneb grilovací sezona může začít! Přelom dubna a května je startem grilovací sezóny! Příjemná slunečná odpoledne a teplé pozdní večery js...
Co je to KIMCHI? Kimchi je tradiční korejská kvašená pochoutka vyrobená se pekingského zelí, dalších druhů zeleniny a koření, které patří mezi nejzdr...
Kdy je správný čas na přesazování a jak na to? Přesazovat začínáme tehdy, když rostlinky dosáhnou cca 5 cm vzrůstu. Nejdříve si připravíme vhodnou hlínu: smí...
Jak si vypěstovat vlastní chilli? Nejvhodnější doba na sázení semínek je únor. Co budeme potřebovat: - chilli semínka, - substrát pro výsev, jiffy nebo jiné ...